E - jak poznałem to odniosłem pozytywne wrazenie... chociaż to jeszcze dziecię
jakie wrażenie.. z tego szoku siedziałam cicho i się gapiłam w murawę... chyba trudno było jakiekolwiek wrażenie odnieść.. to było podczas przerwy, żebyście nie zaczęli mówić, że zamiast na grajków to się na trawę gapię...
szok też przeżyłam, jak się dowiedziałam, że czuper jest z '87, nie no do dzisiaj myślę, że mnie ktos w błąd wprowadził
_________________ Dziś, gdy mój Prezydent nie żyje, zgraja hipokrytów prześciga się w pochwałach, z nikczemnym przekonaniem, że martwy już im nie przeszkodzi. Aleksander Ścios
Ja się jeszcze nie wypowiadałem... sorry że nie wszytskich ale jeszcze będzie okazja
Sk8ter - Ogarnia to forum i stronę. Dba o porządek. Spełnia oczekiwania ludu:D I mieszka w bloku w którym robi się super imprezy KMWTW
Ardiano - Wydaje mi się że ciągle pracuję, robi karierę. Wie dużo o piłce, o Łukowie, historii. Taki pan profesor:) I kiedyś jak byłem małolat pożyczył mi Fife 2002
andrzej - Do tańca i do różańca. Do dziś nie zapomnę jak na urodzinach pewnego chłopaka, wpadł narobił dużo szumu, a potem słuch o nim zaginął. Ogarnia...
Bryk- Gwiazdor... po prostu gwiazdor I poznał Marlenę
Czubek - Ewelina, Kamila, Marta, Klaudia, Marlena, Weronika, Dominika, Karolina, Iza, Nena , Barbara, Zdzisława...itp,itp... wspólne tematy:D:D:D Dobry chłopak, Zawsze jak trzeba pomoże. No i bym zapomniał zgonował u mnie ostatnio. Jeden z niewielu !!!... Wie o Pawle:D
Dev- Prezes i władca tego forum. Znam od gimnazjum, mam bardzo dobre zdanie. Podziwiam za relację z meczu. Tylko niech nie biega w krótkich spodenkach, koszulce i klapkach po mieście przy temperaturze 10 stopni:D Stwierdzę śmiało jest hardcorem. Wtajemniczony w legende o Pawle... Chciał pijany jechać na giełdę
Dezi- Bardzo dobry chłopak, łapie tą ekipę za "mordę". Młode dobre pokolenie. Zawsze pomoże, chłopak do pogadania. No i ma starszą od siebie dziewczynę... zawsze tak chciałem Pozdro !!! ooo i wysłał mi prezent na naszej klasie z okazji urodzin:D
E- Lubię, lubię i podziwiam. Spoko dziewczyna. Ale trochę za mało znam
MassMinety- Sam nick mnie przeraża, wole nie wnikać:D
Rafał - Złota rączka - "nie wiesz, nie wiesz" "zesrał". Często widziany w godzinach nocnych w okolicach tesco. Swój człowiek od promili:D Przyjaciel Zdunka ... u niego zaczęła się wielka historia Pawła:D
LEGION_UKF - Wiele sezonów, kilka lat. Dużo km, troche alko:D Uczył mnie sztuki kibicowania. Jak najbardziej na plus !!!
R4obson - Często go widuję, rośnie nowe młode pokolenie