Ja się jeszcze nie wypowiadałem...

sorry że nie wszytskich ale jeszcze będzie okazja
Sk8ter - Ogarnia to forum i stronę. Dba o porządek. Spełnia oczekiwania ludu:D I mieszka w bloku w którym robi się super imprezy

KMWTW
Ardiano - Wydaje mi się że ciągle pracuję, robi karierę. Wie dużo o piłce, o Łukowie, historii. Taki pan profesor:) I kiedyś jak byłem małolat pożyczył mi Fife 2002
andrzej - Do tańca i do różańca. Do dziś nie zapomnę jak na urodzinach pewnego chłopaka, wpadł narobił dużo szumu, a potem słuch o nim zaginął. Ogarnia...
Bryk- Gwiazdor... po prostu gwiazdor

I poznał Marlenę
Czubek - Ewelina, Kamila, Marta, Klaudia, Marlena, Weronika, Dominika, Karolina, Iza, Nena

, Barbara, Zdzisława...itp,itp... wspólne tematy:D:D:D Dobry chłopak, Zawsze jak trzeba pomoże. No i bym zapomniał zgonował u mnie ostatnio. Jeden z niewielu !!!... Wie o Pawle:D
Dev- Prezes i władca tego forum. Znam od gimnazjum, mam bardzo dobre zdanie. Podziwiam za relację z meczu. Tylko niech nie biega w krótkich spodenkach, koszulce i klapkach po mieście przy temperaturze 10 stopni:D Stwierdzę śmiało jest hardcorem. Wtajemniczony w legende o Pawle...

Chciał pijany jechać na giełdę
Dezi- Bardzo dobry chłopak, łapie tą ekipę za "mordę". Młode dobre pokolenie. Zawsze pomoże, chłopak do pogadania. No i ma starszą od siebie dziewczynę... zawsze tak chciałem

Pozdro !!! ooo i wysłał mi prezent na naszej klasie z okazji urodzin:D
E- Lubię, lubię i podziwiam. Spoko dziewczyna. Ale trochę za mało znam
MassMinety- Sam nick mnie przeraża, wole nie wnikać:D
Rafał - Złota rączka - "nie wiesz, nie wiesz" "zesrał". Często widziany w godzinach nocnych w okolicach tesco. Swój człowiek od promili:D Przyjaciel Zdunka

... u niego zaczęła się wielka historia Pawła:D
LEGION_UKF - Wiele sezonów, kilka lat. Dużo km, troche alko:D Uczył mnie sztuki kibicowania. Jak najbardziej na plus !!!
R4obson - Często go widuję, rośnie nowe młode pokolenie