Odpowiedz do tematu
PPp
[Usunięty]
2008-05-28, 15:44
:
Komunista napisał/a: |
29. Ulubiony serial: moda na sukces, serio |
To ten gdzie niejaki Rich schodzi 7 odcinków ze schodów?
:
PPp napisał/a: |
Komunista napisał/a: | 29. Ulubiony serial: moda na sukces, serio |
To ten gdzie niejaki Rich schodzi 7 odcinków ze schodów? |
No ja słyszałem że już kilka odcinków temu zszedł, ale zapomniał z mieszkania telefonu i teraz przez kilka odcinków wraca
:
Się śmiejecie, ale jak się ogląda tak np. przez tydzień dzień w dzień to to wciąga
Teraz jest jakoś tak chyba że Ridż coś tam działa z Bridżet, która była jego siostrą dopóki się nie dowiedział, że nie jest jego siostrą bo jego ojciec nie jest jego ojcem biologicznym. Wcześniej Ridż był dla niej ojczymem jak się ochajtał z Bruk, i się rozwiedli to znów była siostrą i teraz Ridż miał się żenić z bruk znowu i znów by był jej ojczymem ale nie jest bo chyba do ślubu nie doszło bo Ridż kocha i Bruk i Bridżet. Bo Bruk to w ogóle jest matką Bridżet. Oo a kiedyś to Bruk się puściła z mężem Bridżet i ma z nim dziecko, i bridżet strzeliła focha ale się trochę pogodziły, a teraz to odwrotnie bo jak już wspomniałem to bridżet się z Ridżem rucha
:
teraz wszyscy czepiajął sie Ridża ze on całował sie z Bridżet, ale jak Bruk Pusiciła sie Z Dickonem (były mąż Bridżet który z Bruk ma dziecko) to jest usprawiedliwiona
Wszystko przemija ..... tylko nie moda na sukces
wszystko przemija .... tylko nie moda na sukces
:
Komunista napisał/a: |
Się śmiejecie, ale jak się ogląda tak np. przez tydzień dzień w dzień to to wciąga
|
ja się nie śmieje. Znam to
A teraz to chyba anwet tak jest że rano możesz obejrzeć dwa odcniki, a po południu kolejne dwa. Raz na tydzień wolny dzień i już sie wie ocb.
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
On ma chyba 56 lat już, znaczy w naszych odcinkach dopiero 51
// zaraz dostaniemy opierdziel
PPp
[Usunięty]
2008-05-29, 10:06
:
LEGION_UKF napisał/a: |
a co ma to kurwa wspolnego z tematem? |
Dev napisał/a: |
Zapraszam też do komentowania wpisów innych:
|
Może czas założyć temat: Relacje serialowe
:
No nie mogłem się powstrzymać. Kocie mam nadzieję, że będziesz dbał o ten temat i go doglądał.
Ridge w rzeczywistości jest rówieśnikiem Stefanni
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
Najgorsze jest to, że polskie odcinki są 4 lata i 11 miesięcy za amerykańskimi, więc i pewnie nasze wnuki to będą oglądały.
Mijam wielu, bardzo wielu smutnych ludzi.
A kilka metrów obok, na środku ruchliwego chodnika,
klęczy kilkunastoletni chłopiec z triumfalnie wyciągniętymi ramionami.
Nikogo nie widzi. Jest w ekstazie.
Klęczy i krzyczy na całe gardło - ORLĘTA ŁUKÓW !!!
:
Dev, coś Ci się pomyliło
:
Ridż jest z '52, Stefani z '39, Bruk '61, Eryk '44
:
SaqieV napisał/a: |
Dev, coś Ci się pomyliło |
tak kiedyś słyszałem. Teraz sprawdziłem, uogólnieniu to uległo trochę. Jest między nim 13 lat różnicy. Jak na matkę i syna trochę mało
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
PPp
[Usunięty]
2008-05-30, 22:53
:
człowiek_którego_nie_ma
[Usunięty]
2008-05-30, 22:56
:
Ja oglądam Barwy szczęścia, zajebisty serial...
:
To rozkmińcie z kim brok już
Nie musi być po kolei.
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
pojebane jak lato z radiem wszystko w tym temacie
Tańczymy labada, labada, labada. Tańczymy labada małego walczyka. HEJ
:
ja iwem ze bruk bedzie z tym marynarzem co przyjechał, a Ridż bedzie z Amber, Bridżet i znowu z Bruk, czy cos takiego

A ten marynarz okarze sie synem Masima Marone
:
Jedyną miłością Bruk jest Ridż, ja im zawsze kibicowałam
Bruk już z Ridżem, jego bratem Tornem, jego ojcem Erykiem (a nie! Eryk to przecież nie jego ojciec!) z chłopakiem swojej córki Dikonem i nie wiem z kim jeszcze, ale pewnie jeszcze z 10 miała...
:
Z rok temu był jeszcze jakiś koleś z firmy co powiedział, że to on jest ojcem dziecka (faktycznie dziecka Dikona) i bruk powiedziała, ze to prawda bo nie chciała skandalu.
Taka pipa co go Dikon chciał ciągle naparzać
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
To chyba była ściema, coś o tym czytałam... Czytałam też, że Taylor zginie od jakiejś kuli i ponownie zmartwychwstanie! Znowu za sprawą tego szejka czy kogoś tam ze Wschodu
:
E tam ściema, nie znasz się, chyba małżeństwem byli nawet. I jeszcze był Grant co na raka umarł.
z tym zmartwychwstaniem to prawda, w streszczeniach dalszych odcinków na amerykańskich stronach jest to. Poza tym to ich stały motyw. Ożywili Tejlor, Mejsi. Podobnie jak motyw ze szpitalem. Jak nie ma co zrobić to jest wypadek i wszyscy sie zbierają nad łóżkiem
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
I w Wikipedii jest coś, że Stefani umrze, bo aktorka chce odejść na emeryturę
Podziwiam autorów scenariusza za ten desperacki krok z Erykiem i Ridżem, po tylu odcinkach okazuje się, że główni bohaterowie nie są ojcem i synem! Mistrzostwo
:
Kurde, dzień mnie nie było a tu o, taki fajny temacik
Ridż chyba wczoraj chciał do Bruk wrócić ale nie zgodziła się, w ogóle to powinien walić w mordę tego marynarza

ciekawie by było
http://b33.grono.net/197/...682-500x500.jpg - Ciekawe
:
jak mogął wskrzesic taylor jak one jest pochowana??

taka mala sugestia
:
Dziś, gdy mój Prezydent nie żyje, zgraja hipokrytów prześciga się w pochwałach, z nikczemnym przekonaniem, że martwy już im nie przeszkodzi. Aleksander Ścios
Katyń 10 IV 1940 - 10 IV 2010 PamiętaMY!
:
In my opionion new Bridżet sucks and Ridż shouldn't fuck her
:
But usually after sucking is also fucking xD
:
W sumie to się nie orientuję ostatnio ale spytam się mamuśki co tam w Modzie piszczy
edit:
Hm Masimo chyba ożył a ta jego dupa się z Dikonem teges śmeges. To pamiętam jak u kolegi oglądaliśmy. I niby z 50 lat ma ale wziąłby w aucie
:
Moja starsza to ogląda xD Najlepsze w tym to to ze Rich tyle razy był z Bruck
:
Dowiedziałem się ostatnio, że Tejlor powróci ;d
:
Nie wiem czy to ten moment, ale chyba znowu ten Arab ja ocalił... Nie wiem czy Arab, ten w turbanie książe z liczną biżuterią

Co kiedyś już ją uratował. Ale nie wiem czy to ten moment, bo to dawno czytałam o tym.
:
a wiecie, że przynajmniej jedna osoba w Polsce obejrzała wszystkie odcinki Mody na sukces??
Dziś, gdy mój Prezydent nie żyje, zgraja hipokrytów prześciga się w pochwałach, z nikczemnym przekonaniem, że martwy już im nie przeszkodzi. Aleksander Ścios
:
Ardiano napisał/a: |
a wiecie, że przynajmniej jedna osoba w Polsce obejrzała wszystkie odcinki Mody na sukces?? |
chyba na video jak pożyczyła kasetę od Czaka norisa. On rzekomo miał nagrane wszystkie na vhs-a a internet na dyskietkę
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
niee on po prostu był lektorem we wszystkich odcinkach
:
Panowie, a kogo uważacie za najlepszą dupę w Modzie?;d Oprócz Sali Spektry oczywiście
:
a to nie wiem, ale znalazłem coś takiego....
http://modanasuknie.blox.pl/html
Nie Ridge, gdy wyrzucą Cię na Brooke
:
Rafał napisał/a: |
In my opionion new Bridżet sucks and Ridż shouldn't fuck her |
podobno ridż jednak potajemnie działa w tym kierunki! A to jeden
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
E napisał/a: |
Nie wiem czy to ten moment, ale chyba znowu ten Arab ja ocalił... Nie wiem czy Arab, ten w turbanie książe z liczną biżuterią Co kiedyś już ją uratował. Ale nie wiem czy to ten moment, bo to dawno czytałam o tym. |
ja słyszałem że ma ją wskrzesić jakiś szaman
W Łukowie bez zmiany - ORLĘTA PANY !!!
:
lider napisał/a: |
E napisał/a: | Nie wiem czy to ten moment, ale chyba znowu ten Arab ja ocalił... Nie wiem czy Arab, ten w turbanie książe z liczną biżuterią Co kiedyś już ją uratował. Ale nie wiem czy to ten moment, bo to dawno czytałam o tym. |
ja słyszałem że ma ją wskrzesić jakiś szaman |
Wczoraj w TeleŚwięcie TeleTygodniu czy TeleCośtam czytałem że ten moment nastąpi już w następnym tygodniu.
Tzn. Oni mają tam rozkminkę co zrobić z bridżet bo marynarz do niej wystartował ale ma też ochotę na jej matkę (bruk). No i jak jest ta rozkminka to do domu ma wejść Taylor!!!
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
TEYLOR ŻYJE Omar ją więził
:
Bruk znowu wzięla ślub z tym starym Erykiem. Co Ty na to Gość?
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
DEV nie bardzo rozumiem dlaczego mnie pytasz. Skoro zapytałes, to odpowiem pytaniem. Kim jest Bruk??
:
Dev napisał/a: |
Bruk znowu wzięla ślub z tym starym Erykiem. Co Ty na to Gość? |
to tylko chwilowy związek. Jak przypuszczam Ridż będzie ją namawiał do zerwania ślubu
zresztą nie wiem co tam się dzieje bo ja już tego nie oglądam
W Łukowie bez zmiany - ORLĘTA PANY !!!
:
StaryByku sprawdzam czy czytasz wszystkie tematy. Zachecam do dyskusji i lepszego poznania się
ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
:
Bruk wróci do Ridża, widziałam w dalszych odcinkach ich ślub. Będzie na plaży i wyglądało na to, jakby przysięgali sobie bez pastora czy innego szamana... I bez gości, bez wesela...To nie wiem czy to ślub w sumie

bo to po angielsku
:
a Modę Na Suknie znacie?

zajebista parodia, na razie tylko 6 odcinków jest na yt, ale warto obejrzec
Będziemy dopingować Was ze wszystkich naszych sił...
Będziemy z Wami zawsze aż do końca naszych dni...
Odpowiedz do tematu