Zabawa podsumowująca ostatnie 12 miesięcy w życiu Forum Orleta.Lukow.pl
Plebiscyt podzieliliśmy na dwa etapy. W I etapie wszyscy zgłaszamy nominację w poszczególnych kategoriach. Następnie spośród nich w ramach głosowania wyłonimy zwycięzców.
Prosimy o nominacje w następujących kategoriach:
Forumowicz roku - nie wymaga komentarza
Debiutant roku - wybieramy spośród userów zarejestrowanych w 2009 roku
Temat roku - Topic w którym były prowadzone najciekawsze dyskusje, najpopularniejszy, od którego warto było zacząć przeglądanie forum.
Wypowiedź roku - nie wymaga komentarza
Podpis roku - j.w (nie zmieniamy przed konkursem )
Awatar roku - j.w (nie zmieniamy przed konkursem )
Wydarzenie roku - wydarzenie, które jest warte odnotowania, pomysł, idea które padły na forum itp.
_________________ ORLĘTA ŁUKÓW na zawsze!
Ostatnio zmieniony przez Dev 2010-01-01, 22:16, w całości zmieniany 2 razy
andrzej
Wysłany: 2009-12-12, 16:11
Forumowicz roku - oczywiście kuzyneczka. Debiutant roku - fredek899, Pp1988
Temat roku - Co wy wiecie o Łukowie, zdecydowanie ten.
Wypowiedź roku - kurde, nie pamiętam jak to leciało, ale chyba coś takiego 'nie wiem czy pójdę na mecz bo mam lekcje i nie mogę uciec", każdy wie o co chodzi. Podpis roku -Podpis Ardiano o Powstaniu Warszawskim.
Awatar roku - No i tutaj też Ardiano, mianowicie avatar 'Z frajerami nie piję".
Wydarzenie roku - mobilizacja przed derbami.
Przypominam ze to jeszcze nei głosowanie, zgłaszamy pomysły
Forumowicz roku - Ardniano, fredek, acab
Debiutant roku - fredek, Adaś
Temat roku - Co Wy wiecie o Łukowie, jaka to ekipa jaki to mecz
Wypowiedź roku - nie wiem
Podpis roku - Sk8tera: Mijam wielu, bardzo wielu smutnych ludzi.
A kilka metrów obok, na środku ruchliwego chodnika, klęczy kilkunastoletni chłopiec z triumfalnie wyciągniętymi ramionami.
Nikogo nie widzi. Jest w ekstazie.
Klęczy i krzyczy na całe gardło - ORLĘTA ŁUKÓW !!
Forumowicz roku: Dev
Debiutant: R4obson
Temat: co wy wiecie o Łukowie
Wypowiedź: ta sama co andrzej podał, wiadomo o co chodzi
Podpis: Sk8tera
Wydarzenie: nie mam pojęcia
Forumowicz roku: Bartlomeo. Może pisze rzadziej, ale jego posty są odpowiednie do sytuacji i wyważone. Z pytaniem potrafi trafić w sedno niejednokrotnie wprawiając odpowiadających w zakłopotanie. Dodatkowo w realu jest bardzo w porządku.
Debiutant roku: fredek899. Chyba nie znam go osobiście, ale na prawdę podobają mi się jego posty - nie pisze głupot jak r4obson czy inne dziecko neostrady. Będą z niego ludzie.
Temat roku: Derbowy z VIP-ów lub Co wy wiecie o Łukowie
Wypowiedź roku: Może nie z forum, ale z komentarzy o 19 urodzinach Michała Purzyckiego żeby nie wyprawiał urodzin na Kierkucie
Podpis roku: Grafika Deva
Wydarzenie roku: Albo derby i ogólna mobilizacja, albo nominowane przez Bryka odłączenie się od nas naszych byłych kolegów, albo [brak] - nie było takiego wydarzenia, które na 100% by mnie satysfakcjonowało.
_________________ Mijam wielu, bardzo wielu smutnych ludzi.
A kilka metrów obok, na środku ruchliwego chodnika,
klęczy kilkunastoletni chłopiec z triumfalnie wyciągniętymi ramionami.
Klęczy i krzyczy na całe gardło - ORLĘTA ŁUKÓW !!!
Wysłany: 2009-12-13, 19:33
Forumowicz roku: Kryminalista
Debiutant: Fredek
Temat: co wy wiecie o Łukowie (nie mam vipa to nie wiem co tam sobie piszecie ;] )
Wypowiedź: Robson i jego hity że ma wieczorową podstawówkę w niedziele i nie chodzi na mecze
Podpis: Ardian i jego nie piję z frajerami.
Avatar: nic godnego uwagi nie ma.
Wydarzenie: podziały w Łukowie
bartlomeo
Wysłany: 2009-12-13, 19:44
Forumowicz roku - Dev, Sk8ter
Debiutant roku - fredek899, naprawdę zasługuje na to miano. Oraz E jako moderator LT
Temat roku - Mobilizacja na derby
Wypowiedź roku - nie wiem
Podpis roku - Deva: Co Cię trzyma jeszcze w tym mieście?
Awatar roku - nie wiem
Wydarzenie roku - niestety negatywne - oczywiście odłączenie się od nas ludzi, na których myślałem, że można polegać
Forumowicz roku - Devil i Adriano a czego!? bo umieja uzasadnic swoje wypowiedzi odpowiednimi argumentami sa najbardziej kumatymi ludzmi z tego forum no i Rafal i Grom za abstynencje :=))
Debiutant roku - oczywiste ze R4obson!mialem polewke 24h na dobe
Temat roku - z tych co mmam mozliwosc sledzic i czytac to co wy wiecie o Łukowie
Wypowiedź roku - Kibiców po meczu z Radzyniem bedac na piwie uslyszalem taki text:No wszystko fajnie dobrze wygladalo ale po co rozwijaliscie flage Japonii:D
Podpis roku - Adiarno o Powstaniu Warszawskim
Awatar roku - Adriano! z frajerami nie pije!!
Wydarzenie roku - Derby z Radzyniem.Podzialy ktore sami wprowadzacie/wprowadzamy dziala to w obie strony a nie mowienie ze ŁF sie odłaczylo i to tylko wylacznie wina ŁF! Mecz z Sparta RF hahahah:D
Wypowiedź roku - ta o zaocznej podstawówce R4obsona
Podpis roku - Radzio
Awatar roku - Jeśli można, to najnowszy Legiona, mojego autorstwa (rok się jeszcze nie skończył, więc moim zdaniem można...), jeśli nie, to Kubota Sk8erowa
Wydarzenie roku - Protest
_________________ Dziś, gdy mój Prezydent nie żyje, zgraja hipokrytów prześciga się w pochwałach, z nikczemnym przekonaniem, że martwy już im nie przeszkodzi. Aleksander Ścios
Zapraszam do głosowania w poszczególnych tematach.
_________________ Mijam wielu, bardzo wielu smutnych ludzi.
A kilka metrów obok, na środku ruchliwego chodnika,
klęczy kilkunastoletni chłopiec z triumfalnie wyciągniętymi ramionami.
Klęczy i krzyczy na całe gardło - ORLĘTA ŁUKÓW !!!
Ja dodam od siebie, że proszę zwracać uwagę ile można głosów oddać w danej ankiecie, bo w różnych jest różna ilość: 1, 2 lub 3. Zapraszamy do głosowania
W tematach z poszczególnymi kategoriami wyniki głosowania. Zwycięzcą gratulujemy! Największym zwycięzcą okazał się Ardiano, który zgarnął dwie wirtualnie statuetki, a innej był blisko!
W kategorii Debiutant Fredek i R4obson zdobyli tyle samo (po 12) głosów i wspólnie zajęli 1 miejsce!
_________________ Dziś, gdy mój Prezydent nie żyje, zgraja hipokrytów prześciga się w pochwałach, z nikczemnym przekonaniem, że martwy już im nie przeszkodzi. Aleksander Ścios