Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeżeli posiadasz już konto.                         


Poprzedni temat :: Następny temat
Sposób na padające GG!
Autor Wiadomość
franker


Dołączył: 11 Wrz 2007
Posty: 47
Skąd: prawie Łuków!
Wysłany: 2007-11-17, 08:30   Sposób na padające GG!

uwaga:
1. Ściągamy :
http://www.programosy.pl/...er-changer.html

2. Włączamy Serwer Changera oraz podaną stronę
http://www.komunikatory.org/monitor.html

3. Kopiujemy adres serwera ze stronki, wrzucamy adres do programu i zmieniamy.

4. Restartujemy gg i już działa.


TA DA :klaszcze:
 
Skuter


Dołączył: 19 Mar 2006
Posty: 2362
Skąd: Łuków
Wysłany: 2007-11-17, 10:35   

Taa... minimalna wiedza informatyczna mowi mi, ze w czasie konserwacji serwerow GG wszystkie z nich sa wylaczone i dupa zbita :)
http://www.ggtest.pl/index.php?dzial=stan
_________________

Mijam wielu, bardzo wielu smutnych ludzi.
A kilka metrów obok, na środku ruchliwego chodnika,
klęczy kilkunastoletni chłopiec z triumfalnie wyciągniętymi ramionami.
Nikogo nie widzi. Jest w ekstazie.
Klęczy i krzyczy na całe gardło - ORLĘTA ŁUKÓW !!!
 
Manwe


Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 308
Skąd: Łuków
Wysłany: 2007-11-17, 13:13   

ja mam lepszy sposob: tlen mam :P i sram na gg ;p jak dziala gg to ok a jak nie to tez mi to wisi :P poreszta skuter ta Twoja strona cos nie dziala poprawnie. wlasnie mi wysiwetla ze wszystkie serwery padly a ja na gg z kumpela gadam :P
 
Rafał
One For Cat


Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 315
Wysłany: 2007-11-17, 13:23   

Ja z kadu jak siedze to w konfiguracjji sobie wybieram serwer, jednak czasami jak wybieram nawet ten dostępny to i tak sie nie chce polaczyc

kadu.net/monitor

I jakoś wątpie aby to była konserwacja serwerów...
 
SaqieV

Dołączył: 13 Maj 2007
Posty: 717
Skąd: Łuków
Wysłany: 2008-05-27, 08:36   

Patrzcie, a ja mam taki problem.
Gdy wyłącze gadu-gadu z opisem(Chodzi o to, że jak mnie nie ma na gg to opis wrzucam), to potem ciężko mi jest je włączyć.
Jak przykładowo jestem dostępny i kliknę "ZAKOŃCZ" to później włącza mi się bez najmniejszego problemu. Co mogę zrobićz z tym problemem? :P :D
_________________
 
Dezi


Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 628
Skąd: Łuków
Wysłany: 2008-05-27, 08:48   

SaqieV napisał/a:
Patrzcie, a ja mam taki problem.
Gdy wyłącze gadu-gadu z opisem(Chodzi o to, że jak mnie nie ma na gg to opis wrzucam), to potem ciężko mi jest je włączyć.
Jak przykładowo jestem dostępny i kliknę "ZAKOŃCZ" to później włącza mi się bez najmniejszego problemu. Co mogę zrobićz z tym problemem?
Ja mam dokładnie tak samo! Właśnie też nie wiem co zrobić, żeby wszystko było spoko i się włączało bez problemu :?
_________________
Wierni klubowi
Wierni miastu
Choćby nas było kilkanastu!
Orlęta Łuków!
 
E


Dołączył: 29 Kwi 2007
Posty: 303
Skąd: Łuków
Wysłany: 2008-05-27, 09:02   

A mi się często nie chce połączyć i łączy mi się dopiero jak zagram w kości na kurniku, serio :hahaha:
 
Chojnak
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-27, 13:39   

ja mam to samo a myslalem ze to wina kompa :D
 
PPp
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-27, 13:48   

ja tez tak mialem, ale zainstalowalem jescze raz i juz jest dobrze
 
ryba


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 33
Skąd: Łuków
Wysłany: 2008-05-27, 14:56   

ile mozna instalować!!!!!!
_________________
wszystko przemija .... tylko nie moda na sukces
 
PPp
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-27, 15:06   

PPp napisał/a:
juz jest dobrze

czytaj dokladnie!
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - anime
Template TeskoRed v 0.4 modified by Nasedo
Wersja forum PDA/GSM